Fraser ziet weer 'onverzettelijkheid die bij Feyenoord hoort'

Reacties

Henk Fraser denkt dat Feyenoord dit seizoen de landstitel binnen kan slepen. De trainer van Vitesse, tevens oud-speler van de Rotterdammers, is onder de druk van hoe de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zich manifesteert.

Fraser ziet weer 'onverzettelijkheid die bij Feyenoord hoort'

'Ik zie echt weer die onverzettelijkheid die bij Feyenoord hoort. Voor een jongen als Tonny Vilhena kan ik alleen maar respect hebben, gelet op wat hij allemaal heeft meegemaakt', zegt Fraser, die in 1993 kampioen werd met Feyenoord.

'Als ik zie wat voor energie hij in wedstrijden stopt, en hoeveel loze meters hij maakt voor de ploeg: dát wil ik ook bij mijn elftal zien. Ik hoop dat ze het - met uitzondering van de wedstrijden tegen Vitesse - zo goed mogelijk doen. Ik gun het ze, met name Gio.' Fraser denkt dat Feyenoord een 'betere en bredere selectie dan de voorgaande jaren heeft'. 'Maar dat heeft PSV ook.'

Feyenoord zette de eerste zeven competitieduels in winst om en heeft voorlopig vijf punten meer dan Ajax en PSV.

In de nieuwe VI, die vanaf woensdag in de winkels ligt, gaan ook Joop Hiele, Pierre van Hooijdonk, Rinus Israël en Ed de Goeij in op de vraag wie Feyenoord kan stoppen. Het artikel is al te lezen via VI Premium.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.