Fraser: 'Ik was er wel klaar mee met dit seizoen'

Reacties

Henk Fraser kijkt met gemengde gevoelens terug op het seizoen 2014/15. ADO Den Haag verloor op de laatste speeldag ver in de blessuretijd thuis met 3-2 van PSV. Michiel Kramer was goud waard voor de Hofstedelingen, maar waar zijn toekomst ligt weet hij niet.

Fraser: 'Ik was er wel klaar mee met dit seizoen'

'Ik denk dat we nergens echt zijn weggespeeld dit seizoen, maar als je een keer de gelegenheid had om van PSV te winnen dan was het vandaag', liet Fraser optekenen bij FOX Sports.

ADO eindigde het seizoen als dertiende, maar wist van de laatste vier wedstrijden er maar één te winnen (1-0 tegen Vitesse). Fraser is daarom niet tevreden over het competitieslot van de Hagenaars. 'Ik was er wel klaar mee met dit seizoen. In de laatste vier wedstrijden waren we al veilig, maar hebben we te weinig punten gehaald tegen mooie tegenstanders. Daar stoor ik me wel aan. Dit seizoen is te wisselvallig geweest.'

Kramer
Dat ADO vier wedstrijden terug al veilig was, had de club vooral te danken aan de clubtopschutter. Kramer miste tegen PSV een grote kans, maar eindigde wel als derde op de topscorerslijst van de Eredivisie. 'Ik ben er trots op dat ik persoonlijk een goed jaar heb gehad. Ik denk dat het voor de ploeg ook wel lekker is geweest dat ik er zeventien heb gemaakt', vervolgde hij met een understatement.

Of de goalgetter volgend seizoen nog in de Hofstad te bewonderen is, is nog onduidelijk. 'Je weet niet wat er in de zomer komt, dus als er een club komt waarbij ik denk dat ik daar de stap omhoog maken dan zal ik het waarschijnlijk doen.' Al sluit Kramer ook een langer verblijf bij ADO niet uit. 'Ik sta open voor verlenging, maar de club moet mij melden wat ze willen, ik weet dat ze graag door willen', aldus de 26-jarige spits, die over een contract tot medio 2016 beschikt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.