Fraser hoopt Van Hanegem naar ADO te halen

Reacties

Omdat de gesprekken tussen Feyenoord en Willem van Hanegem nog niet tot een positieve uitkomst hebben geleid, ziet ADO Den Haag zijn kans schoon. De Hagenaars willen het icoon van Feyenoord graag aan zich binden, laten zij bij monde van trainer Henk Fraser weten.

Fraser hoopt Van Hanegem naar ADO te halen

Fraser, die in zijn tijd als speler van Feyenoord onder Van Hanegem trainde, laat dat weten aan RTV Rijnmond. 'Als Feyenoord het niet doet, gaan wij Willem vragen als adviseur.' De ex-verdediger, die als coach van ADO nog geen wedstrijd verloor, denkt dat hij veel kan leren van Van Hanegem.

'Ik ben een beginnend trainer en ik denk ook nog steeds dat de spelers op kijken tegen dit soort mensen', legt hij uit. Hoewel Fraser zijn oude trainer graag naar Den Haag ziet komen, acht hij de kans daarop klein. Hij verwacht dat Feyenoord er uiteindelijk gewoon uit gaat komen met De Kromme.

Welke rol Feyenoord in gedachten heeft voor de ex-international is nog niet duidelijk, maar de nieuwe trainer Fred Rutten staat naar verluidt positief tegenover zijn komst. Van Hanegem was tussen 1992 en 1995 als hoofdtrainer actief in Rotterdam-Zuid.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.