Fraser en Kalezic oneens over tactisch steekspel

Reacties

Darije Kalezic voelde zich gevleid doordat ADO Den Haag voor het duel met zijn Roda JC Kerkrade afstapte van zijn 4-3-3-systeem. De trainer van de Limburgers denkt dat zijn ploeg steeds meer respect afdwingt.

Fraser en Kalezic oneens over tactisch steekspel

'Het was de eerste keer dat ADO dit seizoen van zijn systeem afstapte. Feyenoord deed dat woensdag tegen ons ook voor de eerste keer. Dat is een teken dat wij iets goed doen', aldus Kalezic op de persconferentie na het 2-2 gelijkspel, refererend aan de midweekse bekernederlaag van Roda tegen de club uit Rotterdam.

Kalezic had de Haagse koerswijziging echter niet zien aankomen. 'Daardoor moest ik wat dingen omzetten en werd het een schaakpartij. Door die veranderingen kwamen wij twee keer op gelijke hoogte. In de laatste minuten hebben we zelfs nog een paar honderdprocentkansen gehad. Ik wil mijn ploeg daarom een compliment geven, helemaal omdat we een paar dagen geleden nog 120 minuten hebben gespeeld tegen Feyenoord', vervolgde de coach.

Fraser
ADO-trainer Henk Fraser was het niet helemaal met Kalezic eens. 'We hebben dit seizoen al eens eerder 4-4-2 gespeeld', wees hij zijn collega op de feiten. Fraser was ook pissig over de eerste Limburgse goal, die tot stand kwam na een enorme blunder van verdediger Vito Wormgoor. 'Daar ben ik behoorlijk geïrriteerd over. Dat was een heel grote fout op een cruciaal moment.'

Fraser noemde de 2-2 een terechte uitslag. 'Ik kan hier wel mee leven', sloot hij af. ADO (twaalfde, 27 punten) en Roda (dertiende, 24 punten) blijven door het gelijkspel in het rechterrijtje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.