Fraser: 'Eerste nederlaag zat er aan te komen'

Reacties

Trainer Henk Fraser van ADO Den Haag kan goed leven met de 3-2 nederlaag die zijn ploeg zondag leed bij Ajax. 'Wij zijn als ploeg gewoon minder goed', stelde hij reëel.

Fraser: 'Eerste nederlaag zat er aan te komen'

De verliespartij was de eerste die Fraser leed als oefenmeester van ADO, na een reeks van acht duels zonder nederlaag. 'De eerste zat er natuurlijk wel een keer aan te komen. We hielden het een bepaalde periode vol, maar Ajax was veel dreigender en had veel meer balbezit. Uiteindelijk wint de club die meer kwaliteit heeft bijna altijd', aldus Fraser tegen de NOS.

Fraser verwijt zijn elftal helemaal niets. 'We zeiden vooraf dat we er alles aan zouden doen om hun kampioensfeest te voorkomen en dat hebben we gedaan. Ik neem de jongens niets kwalijk. Er zat niet meer in.'

Ondanks de winst van Ajax gingen de festiviteiten in Amsterdam niet door, want achtervolger Feyenoord maakte geen fout bij PSV (0-2). ADO staat na 32 speelronden twaalfde met 37 punten en kan alleen nog bij een bizarre samenloop van omstandigheden in degradatiezorgen verzeild raken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.