Franse topper: struikelen de PSG-sterren of staat Xavi Simons op?

ADVERTORIAL – Zonder de belangrijke Zuid-Amerikanen en de Afrika Cup-gangers moet Paris Saint-Germain vanavond proberen af te rekenen met OGC Nice. Komt er een stunt in het Parc des Princes? Blik vooruit op de bekerwedstrijd en speel mee met Jack's! Er een speciale Xavi Simons-actie.

Franse topper: struikelen de PSG-sterren of staat Xavi Simons op?
© Imago

De lijst met afwezigen is lang en Mauricio Pochettino kan er vandaag misschien maar beter niet naar kijken om goede hoop te houden voor het duel in de achtste finale van de Coupe de France. Door Afrika Cup-verplichtingen kon de Argentijnse coach al geen beroep doen op Abdou Diallo, Idrissa Gueye en Achraf Hakimi. Door interlandverplichtingen met Costa Rica, Brazilië en Argentinië zijn ook Keylor Navas, Marquinhos, Ángel Di María en Leandro Paredes niet beschikbaar. Tel daarbij op dat Neymar, Georginio Wijnaldum en Sergio Ramos geblesseerd zijn geraakt.

Speciale aanbiedingen van Jack's:
- Nice gaat door naar de volgende ronde: 3.75.
- Xavi Simons scoort: 3.75

De personele problemen bij PSG zullen Nice extra vertrouwen geven voor het bezoek aan Parijs. De club van Justin Kluivert, Pablo Rosario en Calvin Stengs staat in de Ligue 1 knap tweede. Nice heeft in de competitie bovendien al vijf keer op rij gewonnen en is dus goed in vorm. Dat alles maakt deze Special aantrekkelijk: Nice gaat door naar de volgende ronde (3.75).

Inzetten op een overwinning van Nice in de reguliere speeltijd kan natuurlijk ook. De quotering is maar liefst 6.40. Zet jij liever in op doelpuntenmakers? Ex-Ajacied Kasper Dolberg is bij de bezoekers de favoriet om te scoren (3.60). Inzetten op goals van Stengs (6.00) en Kluivert (6.00) kan je nog veel meer opleveren.

Door alle absenties lonkt voor reserves vanavond een mooie kans. Een van de spelers bij PSG die dit seizoen vaak geduld heeft moeten hebben, is Xavi Simons. De achttienjarige Nederlander heeft op verschillende podia zijn klasse wel al getoond. Zo staat Simons dit seizoen in de Youth League na zes optredens al op drie goals en zes assists. Op ons verzoek is de odd voor een goal van het toptalent flink verhoogd: 3.75. Goed om te weten: Simons speelde in de vorige twee Coupe de France-wedstrijden van de grootmacht telkens negentig minuten mee als aanvaller.

Pochettino heeft al laten doorschemeren dat hij Lionel Messi tegen Nice zeer waarschijnlijk laat starten nu de aanvaller hersteld is van een coronabesmetting. De verwachting is dat ook Kylian Mbappé begint. Is dat klasse genoeg om de nummer twee van Frankrijk te verslaan? De odd voor een zege van PSG is 1.47.

Geniet met extra spanning van de enige echt mooie wedstrijd die vandaag op het programma staat, profiteer van de kansen bij Jack's! Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro beschikbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's