Frankfurt en Meier na twaalf jaar nog steeds blij met elkaar

Reacties

Eintracht Frankfurt meldt met grote trots dat Alexander Meier zijn volgend jaar aflopende contract heeft verlengd tot medio 2018. De 33-jarige aanvaller kroonde zich in het seizoen 2014/15 verrassend tot topscorer van de Bundesliga.

Frankfurt en Meier na twaalf jaar nog steeds blij met elkaar

Meier is met recht een clubicoon te noemen: Eintracht Frankfurt heeft berekend dat de aanvaller 4.032 dagen onder contract staat bij de club.

'Ik zeg al jaren dat ik hier mijn 'voetbalthuis' heb gevonden. De stad, de mensen, de fans - voor mij klopt alles hier. Ik ben blij met het vertrouwen van de club en ik hoop natuurlijk dat ik fit blijf', aldus de aanvaller, die tot nu toe 353 officiële duels afwerkte voor Eintracht Frankfurt en daarin 131 doelpunten maakte. Door zijn goede vorm in het seizoen 2014/15 werd Meier zelfs in verband gebracht met een oproep voor de Duitse nationale ploeg. Een online petitie ten spijt kreeg de spits geen kans van bondscoach Joachim Löw.

Eintracht Frankfurt, de club van Luc Castaignos, eindigde vorig seizoen als zestiende in de Bundesliga en bleef behouden voor het hoogste niveau door een zege op 1. FC Nürnberg in de play-offs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.