Fraaie beelden ter nagedachtenis aan Cruijff

Reacties

Op de dag die in het teken staat van de herinneringen aan Johan Cruijff heeft Ajax de legende met een fraai filmpje geëerd. De eeuwige nummer veertien overleed deze vrijdag precies een jaar geleden. In de gehele voetbalwereld werd Cruijff herdacht.

Fraaie beelden ter nagedachtenis aan Cruijff

Met een compilatie van prachtige beelden herdenken de Amsterdammers de beste voetballer uit de clubgeschiedenis. 'Alweer een jaar geleden dat hij ons ontviel, maar nog altijd in ons hart: Johan Cruijff', is de boodschap van de Amsterdammers.

Ook in Barcelona staat men een jaar na dato stil bij het overlijden van Cruijff. De evenementen ter nagedachtenis aan de Nederlander zijn van donderdag naar zaterdag verschoven vanwege de begrafenis van voormalig clubpresident Augustí Montal, de man die Cruijff naar Camp Nou haalde en eerder deze week het leven liet.

Luis Suárez kent als ex-Ajacied en huidige spits van Barcelona de invloed die de filosofie van Cruijff gehad heeft bij beide clubs. De Uruguayaan vertelt over de passende ode die hij samen met Lionel Messi en Neymar bracht aan de legende.

Op VI PRO hebben we volop aandacht voor de erfenis van Johan Cruijff.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.