Fout Palacio bezorgt Inter nieuwe frustratie

Reacties

Ook de comeback van trainer Roberto Mancini heeft de teloorgang van Internazionale nog niet kunnen stuiten. Udinese zette de Milanese club zondag op eigen veld te kijk (1-2).

Fout Palacio bezorgt Inter nieuwe frustratie

Mancini trad half november in dienst van Inter als opvolger van de ontslagen Walter Mazzari. Maar de oud-international heeft in zijn tweede ambtstermijn in Milaan nog niet het antwoord gevonden. Na een hoopgevend begin in de stadsderby tegen AC Milan (1-1) vielen de Nerazzurri twee nederlagen ten deel.

Het 4-2 verlies bij AS Roma kreeg een week later een vervolg in het eigen Stadio Giuseppe Meazza. Udinese keerde met de punten huiswaarts, en dat kon Inter zichzelf verwijten. Een voorsprong via Mauro Icardi, die vlak voor rust de score opende, bleek niet besteed aan de ploeg van Mancini.

De schitterende gelijkmaker van Bruno Fernandes na een uur was niet te vermijden, maar dat was de 1-2 van Cyril Théréau zeker wel. Inter-aanvaller Rodrigo Palacio (foto) mocht zich deze tegengoal aanrekenen, aangezien hij met een te korte terugspeelbal aan de basis stond van de tweede Udinese-treffer.

Door de nederlaag is Internazionale terug te vinden op de twaalfde plaats in de Serie A, waar Udinese door de zege naar de achtste positie is geklommen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.