'Fosu-Mensah in onzekerheid over toekomst bij Manchester United'

Reacties

Timothy Fosu-Mensah heeft nog geen idee wat Manchester United met hem van plan is. De verdediger beschikt over een aflopend contract en wacht op duidelijkheid over de toekomst.

'Fosu-Mensah in onzekerheid over toekomst bij Manchester United'
© Pro Shots

Volgens de Daily Mirror heeft United-manager Ole Gunnar Solskjaer aangegeven dat hij de 22-jarige Nederlander bij zijn selectie wil houden. Daar heeft Fosu-Mensah volgens de berichtgeving echter nog niets over gehoord. Nu het voetbal voorlopig stil ligt vanwege de coronacrisis, lijkt de verdediger ook nog wel even in de wachtkamer te moeten blijven zitten.

United kan het aflopende contract van Fosu-Mensah dankzij een optie met een jaar verlengen. Beweerd wordt dat de verdediger hoopt dat United van deze mogelijkheid gebruik maakt, omdat hij een doorbraak op Old Trafford nog niet uit zijn hoofd heeft gezet. Mocht United de optie niet lichten, dan kan Fosu-Mensah in de zomer transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Er zouden meerdere clubs zijn met interesse in de drievoudig Oranje-international.

Louis van Gaal liet Fosu-Mensah vier jaar geleden debuteren in het eerste elftal van United. Hij speelde 21 officiële wedstrijden voor de recordkampioen, maar zijn ontwikkeling stagneerde toen José Mourinho voor de groep kwam te staan. Fosu-Mensah werd eerst verhuurd aan Crystal Palace en vervolgens aan Fulham. Bij laatstgenoemde club scheurde hij een jaar geleden zijn kruisband af en Fosu-Mensah heeft sindsdien geen wedstrijd meer gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.