Fortuna Sittard pakt door en praat met Ars

Reacties

Van alle Jupiler League-clubs is Fortuna Sittard momenteel het meest actief op de transfermarkt. Na de komst van de trainer Sunday Oliseh haalt het de Portugese doelman Miguel Santos én is het in gesprek met Sjoerd Ars.

Fortuna Sittard pakt door en praat met Ars

De Limburgers staan momenteel op de teleurstellende achttiende plaats in de Jupiler League en dus wordt er geïnvesteerd. Nadat eerder Oliseh werd aangesteld als hoofdtrainer, maakte de club donderdag bekend dat Miguel Santos de club komt versterken. De 22-jarige doelman met de Portugese nationaliteit, liet eerder deze maand zijn contract bij Port Vale ontbinden.

Ondertussen zijn de Limburgers ook bezig om Ars terug naar Nederland te halen. De 32-jarige goaltjesdief staat nog onder contract bij het Hongaarse Haladás FC, maar kan het seizoen afmaken in Sittard. Het is nog wachten op witte rook, aangezien de aanvaller nog een verbintenis tot de zomer van 2018 heeft.

In het verleden was Ars trefzeker voor onder meer FC Omniworld, Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, FC Zwolle, NEC en NAC Breda. Het aantrekken van Ars staat in de Jupiler League garant voor doelpunten.

Eerder verbaasde Fortuna deze winter al met de komst van Emrah Bassan. De 24-jarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Galatasaray.

Fortuna Sittard hervat vrijdagavond de competitie met een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Achilles '29.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.