Fortuna Sittard krijgt hulp van Roda-man Hendriks

Reacties

Fortuna Sittard krijgt hoogstwaarschijnlijk hulp uit wel heel onverwachte hoek. Arnold Nol Hendriks, bekend als suikeroom van provinciegenoot Roda JC Kerkrade, steekt de helpende hand toe.

Fortuna Sittard krijgt hulp van Roda-man Hendriks

Maandagavond krijgt Hendriks bezoek van een delegatie van Fortuna om alles kort te sluiten. In een eerste gesprek heeft de textielmagnaat al een financiële bijdrage toegezegd. De bijdrage van Hendriks aan de reddingsactie is opmerkelijk, aangezien Roda JC ruim een jaar geleden nog voor de zoveelste keer aanklopte bij de textielbaron voor financiële steun. Tot een nieuwe investering kwam het toen niet.

De groen-gelen, die in 2009 nog afzagen van een fusie met de Kerkraadse Eredivisionist, hebben een gat van liefst negen ton in hun begroting. De club haalde de afgelopen periode al acht ton op, maar al dat harde werk is niets waard als er voor dinsdag 9.30 uur geen ton binnenkomt. Het benodigde bedrag is nog niet behaald.

Mocht Fortuna er ook met de hulp van Hendriks niet op tijd in slagen het gat in de begroting te dichten, zou de Limburgse club na Haarlem, RBC Roosendaal, AGOVV Apeldoorn en SC Veendam de vijfde Eerstedivisionist zijn die deze eeuw failliet gaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.