Fortuna Sittard bindt Ospitalieri en jeugdspeler Mares

Reacties

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met de clubloze Marco Ospitalieri. De speler trainde al een paar weken mee met de selectie van Peter van Vossen.

Fortuna Sittard bindt Ospitalieri en jeugdspeler Mares

De 23-jarige Ospitalieri, een Belg met Italiaanse roots, liep eerder deze voorbereiding stage bij NEC. Hoewel trainer Ernest Faber tevreden was over zijn verrichtingen, kreeg hij uiteindelijk geen contract aangeboden.

Daarop besloot hij zich aan te melden bij het eveneens gepromoveerde Roda. Ospitalieri speelde de laatste twee seizoenen al in Zuid-Limburg. Namens MVV Maastricht kwam hij tot 71 wedstrijden (zeven goals). De voormalige jeugdspeler van PSV debuteerde in het betaalde voetbal namens FC Eindhoven, waarvoor hij in het seizoen 2012/13 24 duels (drie goals) in actie kwam.

Uiteindelijk lukte het hem in Sittard wel om een contract af te dwingen. Ospitalieri zette zijn krabbel onder een verbintenis van twee jaar. Verder maakte de club uit de Jupiler League bekend dat de achttienjarige Luc Mares voor twee seizoenen tekende, met een optie voor een derde jaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.