Forlán verzuimt fout Maduro vanaf de stip af te straffen

Valencia nam dankzij een nipte 2-1 zege op Atlético Madrid de derde plaats over van Villarreal. Een door Hedwiges Maduro veroorzaakte penalty bleef zonder gevolgen.

José Antonio Reyes bracht al in de derde minuut Atlético Madrid op voorsprong. Na de gelijkmaker van Joaquín leek de Spaanse aanvaller de weg ook te plaveien voor een nieuwe Madrileense voorsprong. Maduro haalde hem binnen het strafschopgebied onderuit en moest die overtreding bekopen met een gele kaart en een penalty.

Gelukkig voor Maduro liet spits Diego Forlán de uitgelezen kans onbenut. De misser was extra zuur voor Atlético Madrid, doordat Joaquín vier minuten voor het einde de winnende treffer voor zijn rekening nam. Foto: VI Images