Fontein: 'Nu aan nieuwe fase historie ADO beginnen'

Reacties

De overname van ADO Den Haag door het Chinese bedrijf United Vansen is vanochtend beklonken. Het totale geldbedrag werd overgemaakt, waardoor de aandelenoverdracht komende week zal plaatsvinden. Maarten Fontein, die momenteel in Peking verblijft, zal daardoor de komende drie jaar als algemeen directeur in de Hofstad werkzaam blijven.

Fontein: 'Nu aan nieuwe fase historie ADO beginnen'

'We zijn allemaal bijzonder blij dat de overgang van de aandelen nu kan plaatsvinden', aldus Fontein vanuit China tegen VI. 'We kunnen aan een nieuwe fase in de historie van ADO beginnen. Het heeft inderdaad even geduurd, maar ik heb er altijd volledig vertrouwen in gehouden dat alles rond zou komen. Als club zijn we Mark van der Kallen zeer dankbaar voor alles wat hij in de afgelopen zeven jaar heeft gedaan. ADO staat weer op de kaart en de toekomst zie ik vol vertrouwen tegemoet.'

Fontein was deze week in Peking om met Hui Wang, eigenaar van United Vansen, de plannen voor de toekomst te bespreken. Morgen vliegt hij terug naar Nederland, waarna het de bedoeling is dat Wang volgende week tijdens de aandeelhoudersvergadering zal worden voorgesteld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.