Flater Lloris bezorgt Arsenal superstart in derby

Reacties

Arsenal is met het nodige geluk op voorsprong gekomen in de clash met aartsrivaal Tottenham Hotspur. Spurs-doelman Hugo Lloris zal met veel frustratie terugdenken aan het openingsdoelpunt in de North London Derby.

Flater Lloris bezorgt Arsenal superstart in derby
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
0 - 2
Arsenal
Arsenal

In de veertiende minuut ging het al mis voor Spurs. Bukayo Saka werd gelanceerd door Thomas Partey en sneed vanaf rechts naar binnen. De Engels international ging in het strafschopgebied buitenom bij Ryan Sessegnon en gaf in de buurt van de achterlijn hard voor met rechts. De voorzet bereikte geen ploeggenoot, maar Lloris. Via de Franse doelman eindigde de bal nogal knullig in het Spurs-doel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is niet voor het eerst dit seizoen dat Lloris opzichtig in de fout gaat bij zijn club. Het zo slecht verwerken van de voorzet is wel extra pijnlijk vanwege de grote belangen bij de derby deze zondag Spurs moet winnen om aan te haken bij Manchester United in de strijd om Champions League-voetbal. Koploper Arsenal kan met een zege op Tottenham uitlopen naar een voorsprong van liefst acht punten op nummer twee Manchester City.

Voor Lloris persoonlijk is het een bijzondere week. De 36-jarige doelman heeft een punt achter zijn interlandloopbaan gezet, zo maakte hij begin deze week bekend in een interview met L'Équipe. De 145-voudig international is recordinternational van de Fransen en stond op 18 december nog onder de lat in de verloren WK-finale tegen Argentinië.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.