Fischer zet handtekening onder nieuw contract bij Ajax

Viktor Fischer heeft zijn toekomst definitief verbonden aan die van Ajax. De talentvolle aanvaller heeft zijn handtekening onder een nieuw contract gezet.

Fischer zet handtekening onder nieuw contract bij Ajax

Eerder werd al bekend dat Ajax en de achttienjarige Fischer (wiens contract liep tot de zomer van 2014) een principe-akkoord hadden bereikt over een nieuwe verbintenis. Nu meldt de Amsterdamse club officieel dat de Deen tot en met de zomer van 2017 heeft verlengd.

Ondanks de interesse van grote Europese topclubs koos Fischer ervoor om in juli 2011 de overstap van het Deense FC Midtjylland naar Ajax te maken. Dit seizoen maakte de aanvaller zijn eerste minuten in de hoofdmacht, toen Ajax op 5 augustus 2012 met 4-2 ten onder ging tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Langzaam maar zeker heeft Fischer zich dit seizoen ontpopt tot een belangrijke kracht van de Amsterdammers. Zo speelde hij veertien competitieduels, waarin hij zes keer wist te scoren. Zijn doorbraak heeft tevens geleid tot een plek in de selectie van Denemarken. Inmiddels debuteerde hij al voor de Deense nationale ploeg.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen