Finnbogason: 'Ik concentreer me nu nog op Heerenveen'

Alfred Finnbogason richt zich voorlopig op SC Heerenveen. De 24-jarige IJslandse spits heeft nog altijd geen duidelijkheid over zijn toekomst. Hij staat nadrukkelijk in de belangstelling van enkele clubs uit de Bundesliga en naar verluidt heeft ook Aston Villa interesse in hem.

Finnbogason: 'Ik concentreer me nu nog op Heerenveen'

Werder Bremen en FC Augsburg deden reeds een bod, maar dat heeft Heerenveen resoluut afgewezen. De Friezen willen volgens de Duitse media ongeveer zeven miljoen euro hebben voor de aanvaller, die nog tot medio 2015 onder contract staat. Augsburg haakte om die reden vorige week af.

Finnbogason (op de foto links), die vorig seizoen goed was voor 24 doelpunten, raakt niet in de war van alle berichtgeving. 'Ik hou me niet bezig met Augsburg, Werder Bremen of welke club ook', zegt hij.

'Ik concentreer me voor honderd procent op Heerenveen en totdat de club een akkoord heeft met een andere club, blijf ik dat ook doen. Ik ben nu twee weken in training, ik voel me heel fit en denk dat ik sterker ben dan vorig seizoen. Nu moet ik voetballend nog op topniveau komen. Of dat bij SC Heerenveen is of ergens anders, daar denk ik pas aan als de interesse echt serieus is.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen