FIFA moet oordeel vellen over transfer De Gea

Reacties

Het is Real Madrid en Manchester United niet gelukt om de transfer van David de Gea op tijd af te ronden. De clubs hopen nu dat de wereldvoetbalbond (FIFA) alsnog een handje helpt.

FIFA moet oordeel vellen over transfer De Gea

De Gea wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en manager Louis van Gaal hield de 24-jarige doelman wegens de transferperikelen de laatste weken zelfs al buiten de selectie van Manchester United. Maar de onderhandelingen kwamen uiteindelijk pas op de slotdag van de transfermarkt op gang.

Er werd dan eindelijk een akkoord bereikt, waarbij Real-keeper Keylor Navas (28) de omgekeerde weg zou bewandelen. Maar de Spaanse bond heeft de benodigde papieren niet op tijd van Real Madrid ontvangen, naar verluidt slechts een paar minuten te laat. De transferdeadline was maandagavond om 23.59 uur.

Spaanse media melden dat Manchester United de papieren wel degelijk op tijd zou hebben opgestuurd en dat er iets fout ging bij Real Madrid. De FIFA moet nu oordelen over er sprake is van overmacht en de deal alsnog kan worden beklonken. De Gea zou dinsdag om 13.00 uur in Estadio Santiago Bernabéu worden gepresenteerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.