FIFA blokkeert transfer perspectiefloze Álvarez

Reacties

De uitzichtloze situatie van Ricardo Álvarez duurt voort. De Argentijnse international, die inzet is van een slepend conflict tussen Sunderland en Internazionale, mag niet naar San Lorenzo transfereren.

FIFA blokkeert transfer perspectiefloze Álvarez

De wereldvoetbalbond (FIFA) heeft Álvarez dat verboden omdat hij onderwerp is van een arbitragezaak. Zolang die zaak loopt, weigert de FIFA hem vrij te geven.

De zaak werd aangespannen door Inter, dat Álvarez vorig seizoen aan Sunderland verhuurde. Destijds werd afgesproken dat de Engelsen hem definitief zouden overnemen als degradatie uit de Premier League werd ontlopen. Sunderland degradeerde niet, maar de club weigerde Álvarez van Inter te kopen. The Black Cats stellen dat Inter het huurcontract verbroken heeft door een knieoperatie voor Álvarez voor zich uit te schuiven.

Omdat vervolgens ook Inter weigerde Álvarez in zijn selectie op te nemen, verkeert de 27-jarige speler al een paar maanden in een uitzichtloze situatie. Álvarez laatste wedstrijd dateert van 14 maart. In totaal speelde hij op huurbasis dertien keer voor Sunderland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.