Feyenoord-tegenstander Sevilla wint en pakt tweede plaats

Reacties

Mooi en overtuigend was het allemaal niet, maar Sevilla won zondagavond wél bij Elche. Door de overwinning stijgt de ploeg van trainer Unai Emery naar plaats twee in de Primera División.

Feyenoord-tegenstander Sevilla wint en pakt tweede plaats

Sevilla, in de groepsfase van de Europa League tegenstander van Feyenoord, leek op bezoek bij de nummer zestien van vorig seizoen in de eerste helft nog niet echt bij de les. Elche drong wat meer aan, maar na de pauze was het Sevilla dat op jacht ging naar een doelpunt. Grzegorz Krychowiak was twee keer gevaarlijk, maar tot scoren kwam de Pool niet.

Dat lukte Carlos Bacca (foto, rechts) na een klein uur spelen vervolgens wél. Uit een vrije trap van Gerard Deulofeu (foto, links) caramboleerde de bal via José Angel en keeper Manu Herrera voor de voeten van de Colombiaanse spits, die simpel kon binnentikken. De protesten van Elche – Bacca stond op het moment dat de vrije trap genomen werd in buitenspelpositie – haalden niets uit.

Vrijwel direct nadat het 0-1 werd mocht Garry Rodrigues invallen. De Nederlandse Kaapverdiaan kon echter enkel lijdzaam toezien hoe Kevin Gameiro, invaller aan de andere kant, de beslissende 2-0 tegen de touwen knikte. Sevilla gaat door de overwinning over Real Madrid heen naar de tweede plaats. Elche blijft achttiende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.