Feyenoord-huurling Manu onder vuur bij Cambuur

Reacties

SC Cambuur-aanvaller Elvis Manu kende een pijnlijk weerzien met zijn oorspronkelijke werkgever Feyenoord (5-1 nederlaag). De huurling was volgens zijn trainer Henk de Jong niet zichzelf in De Kuip en werd om die reden na ruim een half uur gewisseld.

Feyenoord-huurling Manu onder vuur bij Cambuur

'Ik vind het sneu voor Elvis, maar het ging in ieder geval niet goed. Het leek erop dat hij zich inhield', aldus De Jong tegenover FOX Sports. Nadat Manu (foto) een grote kans miste mocht hij inrukken. De flankspeler was woest en verliet zonder zijn coach een hand te geven het speelveld in Rotterdam-Zuid.

'Ik begrijp heel goed dat hij mij geen hand heeft gegeven. Van mij mag hij kwaad zijn op mij, maar hij kan beter kwaad zijn op zichzelf', liet De Jong weten. 'Ik sta in ieder geval nog steeds achter die wissel. Zoals hij hier voetbalde, kan gewoon niet. Maar hier wordt hij een grote kerel van. Want Elvis is wel een fantastische speler die heel erg ver kan komen.'

Manu kwam tijdens de winterstop naar Leeuwarden. In Friesland maakte de twintigjarige aanvaller indruk met vijf competitietreffers. Na de zomer keert de talentvolle aanvaller terug naar De Kuip waar hij te maken krijgt met de nieuwe trainer Fred Rutten.

Ding
Feyenoord-aanvaller Jean-Paul Boëtius deelde de woorden van De Jong. 'Het is inderdaad zo dat ik hem weleens beter heb zien spelen, maar iedereen kan een keer een mindere wedstrijd voetballen. Hij doet het niet expres', aldus Boëtius. 'Ik heb Elvis voor de wedstrijd gesproken en ik heb gezegd dat hij er gewoon voor moest gaan. Op dit moment is hij dé speler bij Cambuur en moet hij gewoon zijn ding doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.