Feyenoord-flop krijgt herkansing in Premier League

Reacties

Als huurling van Manchester City maakte Omar Elabdellaoui bij Feyenoord geen onuitwisbare indruk. Vier jaar later mag de 25-jarige Noor opnieuw zijn geluk beproeven in de Premier League. Laagvlieger Hull City huurt hem van Olympiakos Piraeus.

Feyenoord-flop krijgt herkansing in Premier League

Elabdellaoui streek in de zomer van 2012 als beloftevolle buitenspeler neer in De Kuip, maar kwam onder toenmalig trainer Ronald Koeman nauwelijks aan de bak. Pas in december maakte hij zijn debuut in de basis, nota bene als rechtsback als vervanger van Daryl Janmaat. Het was meteen zijn laatste wedstrijd. Niet veel later keerde Elabdellaoui onverrichter zake terug naar City.

Inmiddels is de carrière van de Feyenoord-flop toch van de grond gekomen. Na een goede periode bij Eintracht Braunschweig lijfde Olympiakos Piraeus hem in. Bij de Griekse topclub groeide Elabdellaoui uit tot vaste rechtsback en Noors international. Dit seizoen kwam hij minder aan spelen toe. Hull-manager Marco Silva, vorig seizoen trainer van Olympiakos, zag daarom zijn kans schoon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.