Feyenoord zonder Elia en Kongolo, Jørgensen wél inzetbaar

Reacties

Feyenoord kan zondag in de thuiswedstrijd tegen AZ geen beroep doen op Brad Jones, Terence Kongolo, Marko Vejinovic, Bilal Basaçikoglu en Eljero Elia, zo melden de Rotterdammers.

Feyenoord zonder Elia en Kongolo, Jørgensen wél inzetbaar

Eredivisie-topscorer Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis zijn wel inzetbaar. Beiden kampten met een lichte blessure na het duel met Sparta Rotterdam (1-0 verlies) van zondag.

Ook Tonny Vilhena kan spelen in De Kuip nadat hij in beroep is gegaan tegen zijn schorsing van vier duels, waarvan één voorwaardelijk.

Jones heeft een infectie aan zijn onderbeen, waardoor Kenneth Vermeer zondag voor het eerst in actie zal komen in dit Eredivisie-seizoen. Hij speelde zijn laatste competitiewedstrijd op 8 mei 2016. Basaçikoglu kampt met een enkelblessure, terwijl Elia last heeft van zijn enkel en kuit. Bij Kongolo is er sprake van een bovenbeenkwetsuur en Vejinovic heeft last van zijn knie.

De wedstrijd tussen koploper Feyenoord en AZ begint zondag om 14.30 uur. De Rotterdammers hebben vier punten meer dan Ajax, dat zondag fungeert als gastheer van FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.