Feyenoord zegt contracten Mulder en Graafland op

Reacties

Het lijkt erop dat Erwin Mulder en Ronald Graafland bij Feyenoord gaan vertrekken. De Rotterdamse club heeft de contracten van beide doelmannen formeel opgezegd.

Feyenoord zegt contracten Mulder en Graafland op

Feyenoord houdt nog een slag om de arm wat betreft het afscheid van beide zelfopgeleide sluitposten. 'Eventueel treden we op een later moment nog in gesprek met Mulder of Graafland', licht technisch directeur Martin van Geel de beslissing toe. Mulder en Graafland zijn op dit moment respectievelijk tweede en derde keus achter Kenneth Vermeer.

Mulder liet eerder dit seizoen al doorschemeren dat hij vanwege zijn reserverol niet happig is op een langer verblijf bij Feyenoord. Over de aan Willem II verhuurde Kostas Lamprou, wiens verbintenis na dit seizoen ook afloopt, moet Feyenoord binnenkort nog een beslissing nemen.

Wessel Dammers en Rodny Lopes Cabral blijven wel bij Feyenoord. De club verlengde de contracten van de talenten tot medio 2016. Dammers (20) debuteerde dit seizoen in het eerste elftal, terwijl Lopes Cabral (20) wel tot de eerste selectie behoort, maar door een blessure nog niet debuteerde. 'Hij verdient een tweede kans als hij weer helemaal fit is' vindt Van Geel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.