Feyenoord wil volgend seizoen al staanplaatsen

Reacties

In navolging van Ajax en PSV gaat ook Feyenoord eindelijk overstag. Vanaf volgend seizoen worden er namelijk staanvakken ingericht op de fanatieke Noordzijde van De Kuip.

Feyenoord wil volgend seizoen al staanplaatsen

Woordvoerder Raymond Salomon wil het nieuws desgevraagd nog niet bevestigen. 'Het klopt wel dat we de zaak onderzoeken, maar verder kan ik er nog niets over zeggen.'

Achter de schermen is er echter wel degelijk witte rook over deze kwestie, de vraag is alleen nog hoe en wie de kosten van de verbouwingen van de tribunes gaat betalen. Mochten de plannen voor een nieuw stadion uiteindelijk doorgaan, dan is het in ieder geval zeker dat dit stadion op z'n vroegst bespeelbaar is in 2022. Dat maakt de kosten en de afschrijvingen enigszins overzichtelijk.

De stadiondiscussies, die al tien jaar lopen, zorgden er lang voor dat er niet of nauwelijks investeringen in het huidige onderkomen werden gedaan. Dit tot grote frustratie van de supporters. Recentelijk werd er toch een beetje geïnvesteerd, wat al direct ervoor zorgde dat het Nederlands elftal weer naar De Kuip kwam.

Ook werden er de afgelopen weken overal in het stadion camera’s geïnstalleerd om beter zicht te kunnen houden op de bewegingen van de bezoekers. Nu gaat er dus vrijwel zeker ook gehoor worden gegeven aan de lang gekoesterde wens van de onafhankelijke supportersvereniging tijdens nationale wedstrijden weer staanplaatsen terug te brengen in het stadion. Over het aantal vakken dat moet worden verbouwd, hopen club en stadion het snel eens te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.