'Feyenoord wil Timmy Simons voor ervaring'

Feyenoord heeft Timmy Simons op het oog. De Belgische international moet op het Rotterdamse middenveld voor de ervaring zorgen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

'Feyenoord wil Timmy Simons voor ervaring'

Mede dankzij Dirk Kuijt ontstond deze week een openlijke discussie over hoe Feyenoord zich moet versterken. De topscorer van de Rotterdammers wees op het gebrek aan ervaring. Zijn club miste een type als Phillip Cocu of Paul Bosvelt, betoogde Kuijt.

Coach Ruud Gullit was niet blij met de uitlatingen van zijn aanvaller, maar ontkende niet dat er wordt gezocht naar een ervaren leider. Volgens het AD is de 35-jarige Bosvelt geen optie en leverde contact met George Boateng niets op.

Feyenoord had eerder dit seizoen al geprobeerd Simons aan te trekken. Maar de overgang ging niet door omdat Brugge niet wilde meewerken. Maar de Rotterdammers denken binnenkort wel zaken te kunnen doen met de Brugse clubleiding over een transfer van de 28-jarige aanvoerder van Club en België én voormalig Belgisch speler van het jaar.

Simons heeft bij Brugge een contract voor onbepaalde tijd. Hij speelt al sinds de zomer van 2000 voor de blauwzwarten. Hij begon zijn loopbaan bij SK Lommel.

Bekijk hier al onze video's