Feyenoord wil langer door met Achahbar

Reacties

Anass Achahbar heeft de twijfels bij de leiding van Feyenoord weggenomen. De 21-jarige spits kan een nieuwe aanbieding tegemoet zien. 'Hij heeft ons overtuigd', aldus technisch directeur Martin van Geel.

Feyenoord wil langer door met Achahbar

'We zijn zeer tevreden over de ontwikkeling die Anass doormaakt', stelt Van Geel tegenover Voetbal International. 'We gaan met elkaar in gesprek om te kijken of we met elkaar door kunnen.'

Achahbar vertolkte zondagmiddag een hoofdrol in de door Feyenoord met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen PSV. De kleine aanvaller maakte beide doelpunten namens de thuisclub. Maar dat optreden was volgens Van Geel niet doorslaggevend voor de beslissing.

'Voor het weekend hebben we al bij elkaar gezeten. En toen al kwamen we tot de conclusie dat we graag verder wilden met Anass', vervolgt Van Geel. 'Ik moet eerlijk zijn: we hebben lang getwijfeld of Anass een vaste basisspeler kon worden in De Kuip. En ook nu is hij in principe nog tweede man op zijn positie. Hij is de laatste maanden echter zo goed bezig, dat hij ons ervan overtuigd heeft dat hij een belangrijke speler voor ons kan worden.'

Lamprou
Over het al dan niet lichten van de optie in het contract van Kostas Lamprou, nu op huurbasis keepend voor Willem II, zegt Van Geel nog geen beslissing te hebben genomen. 'Daarover denken we nog na.' Voor 1 april moet hij de Griek laten weten of de optie in zijn aflopende contract wordt gelicht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.