Feyenoord wil Kazim-Richards bevrijden

Reacties

Feyenoord gaat de optie in het contract van Colin Kazim-Richards lichten. De Rotterdammers willen de 28-jarige aanvaller definitief overnemen van Bursaspor.

Feyenoord wil Kazim-Richards bevrijden

De Turkse international liet eerder weten graag te willen blijven bij Feyenoord en gaat volgende week om de tafel met de clubleiding van Feyenoord voor de contractbesprekingen. Dat meldt De Telegraaf. Kazim wordt op dit moment nog gehuurd van Bursaspor.

De in Engeland geboren aanvaller gaf eerder al te kennen dat hij een terugkeer naar Bursaspor, de Turkse club waarvoor hij slechts 21 keer in actie kwam sinds zijn komst in de zomer van 2013, niet ziet zitten. Aan die wens lijkt Feyenoord mee te willen werken. Zijn huidige contract bij de nummer zes van Turkije loopt tot medio 2017.

Met het mogelijk vastleggen van Kazim heeft Feyenoord in ieder geval al een alternatief in huis voor het geval de club er niet uitkomt met John Guidetti. De Zweedse spits van Manchester City, dit seizoen verhuurd aan Celtic en na de zomer van 2015 transfervrij, speelde in het verleden al in De Kuip en ontving eerder deze maand een eerste aanbieding van de Rotterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.