Feyenoord wil De Vrij en Janmaat verkopen

Reacties

Stefan de Vrij (22) zal voorlopig niet gaan praten met Feyenoord over een verlenging van zijn contract dat volgend jaar zomer afloopt. Volgens technisch directeur Martin van Geel wil de club eerst 'de ontwikkelingen' van komende zomer afwachten.

Feyenoord wil De Vrij en Janmaat verkopen

Dat wil zeggen dat Feyenoord bereid is De Vrij te verkopen, mocht een geïnteresseerde club zich melden. 'Stefan speelt misschien het WK, pas daarna kunnen we eventueel alsnog om de tafel gaan', bevestigt Van Geel. 'In goed overleg hebben we besloten eerst te wachten of en wat zich aandient. Mocht er niks komen, staat de deur altijd open.' De Vrij is bezig aan zijn vijfde seizoen in Feyenoord 1. Hij verlengde eerder twee keer tussentijds zijn contract en lijkt nu dus bezig aan zijn laatste jaar.

Ook Daryl Janmaat (24) heeft de gesprekken met Feyenoord definitief opgeschort. Voor hem geldt hetzelfde als voor De Vrij. Ook bij Janmaat wacht Feyenoord af of zich komende zomer een club meldt. 'We zijn lang met elkaar in gesprek geweest', zegt Van Geel, 'maar nu zijn we beiden tot de conclusie gekomen dat we willen afwachten wat de zomer brengt.'

In de nieuwe editie van Voetbal International een uitgebreid verhaal over Kongolo, die mag hopen op deelname aan het WK komende zomer in Brazilië. Klik hier om online te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.