Feyenoord vreest voor zware knieblessure van Kongolo

Terence Kongolo staat mogelijk lang buitenspel. De Feyenoord-verdediger hield aan het duel van het Rotterdamse beloftenelftal een ogenschijnlijk zware knieblessure over.

Feyenoord vreest voor zware knieblessure van Kongolo

Kongolo moest na ruim een uur noodgedwongen plaatsmaken tijdens de wedstrijd tegen Jong FC Twente (1-1). Per brancard verliet de verdediger het veld in Hengelo.

Trainer Giovanni van Bronckhorst vreest voor een lange absentie. 'Het zag er niet goed uit en Terence had veel pijn', zei de oud-international op de Feyenoord-website. 'Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan, het is even afwachten wat de ernst is van de blessure.' In het ziekenhuis bleek dat de verdediger in ieder geval niets gebroken heeft.

Jong Feyenoord hield een punt over aan de ontmoeting met de Twentse beloftes dankzij een late treffer van Guyon Fernandez. Bij FC Twente, dat vroeg in de tweede helft via Felitciano Zschusschen op voorsprong was gekomen, deden Dimitry Bulykin en Leroy Fer wedstrijdritme op. Fer speelde volgens afspraak alleen de eerste helft, terwijl Bulykin in de 77ste minuut naar de kant ging.
Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van de fotodatabank VI Images (klik hier), tenzij anders vermeld.

Bekijk hier al onze video's