Feyenoord vreest vertrek Connolly

Feyenoord gaat ervan uit dat David Connolly volgend seizoen niet in de Kuip speelt. 'Wij vonden dat we hem een uitstekende aanbieding hadden gedaan, maar David denkt daar kennelijk anders over. Wij gaan er nu vanuit dat hij voor een andere club kiest', vreest technisch-directeur Rob Baan.

De Ierse international reageerde niet op de aanbieding die Feyenoord hem vlak voor het einde van afgelopen seizoen had gemaakt. Het contract van Connolly, sinds de zomer van 1997 in dienst bij de Rotterdammers, loopt op 1 juli af. Feyenoord wil de speler graag houden, maar zou wel een aanbieding hebben gedaan met een lager salaris dan in Connolly's vorige contract.

'Wij hebben alleen voor de televisie horen zeggen dat hij de aanbieding belachelijk vond', aldus Rob Baan. 'Overigens vind ik het een vreemde zaak, want David heeft altijd gezegd dat hij het hier uitstekend naar zijn zin had. In de aanbieding die we hebben gedaan sprak van onze kant weldegelijk waardering.'

Connolly zegt ook in de belangstelling te staan van Nederlandse clubs die Europees spelen en van enkele Engelse ploegen. De Ierse aanvaller zegt liever in Nederland te blijven.

Bekijk hier al onze video's