Feyenoord vestigt hoop op Truus van Gaal

Reacties

Ronald Koeman had zijn vertrek als trainer van Feyenoord nog niet aangekondigd, of het grote speculeren begon. Wie moet hem opvolgen in De Kuip? Het lijstje namen is niet moeilijk in te vullen.

Feyenoord vestigt hoop op Truus van Gaal

Louis van Gaal kan zeker een telefoontje verwachten. Martin van Geel benaderde de huidige bondscoach van Oranje al voordat hij tweeënhalf jaar geleden Koeman aantrok als opvolger van Mario Been. Destijds zei Van Gaal nee en dat zal hij deze keer vermoedelijk opnieuw doen, al hopen enkele investeerders in de club op de invloed van diens vrouw Truus, die een fervent Feyenoord-supporter schijnt te zijn en in Rotterdam is opgegroeid.

Verder zijn beschikbaar: Co Adriaanse, Fred Rutten (beiden zonder club) en Marco van Basten, die nu nog SC Heerenveen traint, maar voor volgend seizoen vrij is.

Peter Bosz heeft op de een of andere manier ook een goede naam in De Kuip, al blijft het de vraag waarom Feyenoord iemand zou terughalen die medeverantwoordelijk is voor een bijna-faillissement, doordat hij als technisch manager van de club peperdure routiniers als Giovanni van Bronckhorst, Roy Makaay, Kevin Hofland, Tim de Cler en Denny Landzaat langdurig vastlegde.

Bovendien heeft oud-speler Bosz nog een doorlopend contract met Vitesse. Moet Feyenoord, dat nog steeds kampt met een schuld van zo’n zes miljoen euro, een afkoopsom neertellen voor een trainer die weliswaar aardig voetbal speelt met de Arnhemmers, maar verder nog alles te bewijzen heeft?

Lees in de nieuwe Voetbal International een uitgebreid verhaal over Feyenoord. VI nummer 6 is vanaf woensdag verkrijgbaar.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.