Feyenoord versterkt defensie met Van der Heijden

Reacties

Jan-Arie van der Heijden heeft een contract van drie jaar getekend bij Feyenoord, dat met de centrumverdediger de gewenste versterking voor de defensie gevonden heeft.

Feyenoord versterkt defensie met Van der Heijden

Van der Heijden gaf eerder tegenover VI al aan dat hij het een 'grote eer' vond dat Feyenoord interesse in hem toonde. De 27-jarige centrumverdediger doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar brak nooit echt door in Amsterdam.

Na twee uitleenbeurten bij Willem II stapte Van der Heijden in de zomer van 2011 over naar Vitesse, waar hij in 150 officiële wedstrijden acht keer trefzeker was.

Sinds 1 juli, toen zijn contract in Arnhem afliep, was Van der Heijden transfervrij. Feyenoord kwam bij hem uit in de zoektocht naar nieuwe defensieve versterking. Trainer Giovanni van Bronckhorst zit dun in zijn verdedigers na het vertrek van Joris Mathijsen en Khalid Boulahrouz. Van der Heijden gaat bij Feyenoord met rugnummer 6 spelen.

Technisch directeur Martin van Geel is blij met de broodnodige versterking van de achterhoede. 'Van der Heijden speelt al jaren op het hoogste niveau in Nederland en is met zijn 27 jaar in de kracht van zijn carrière. Hij kan de concurrentie aangaan en heeft bovendien de leeftijd en de ervaring om ook andere spelers verder te helpen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.