Feyenoord traint in Rome, Eto'o niet bang voor spoken

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Feyenoord traint in Rome, Eto'o niet bang voor spoken

• Feyenoord bereidt zich in het roemruchte Stadio Olimpico voor op het Europa League-duel van donderdag met AS Roma.

VIDEO #Feyenoord bereidt zich in Stadio Olimpico optimaal voor op #asrFEY. #FeyenoordinRome

Een video die is geplaatst door Feyenoord (@feyenoord.rotterdam) op

• Nieuweling Anderson heeft in zijn eerste weken nog geen beste indruk gemaakt bij Internacional. De van Manchester United overgekomen middenvelder moest dinsdag al na 36 minuten naar de kant tegen The Strongest in de strijd om de Copa Libertadores. Hij werd direct aan het zuurstof-apparaat gezet. Laten we het houden op een conditionele achterstand.

'Ik geloof niet in spookverhalen.'
Samuel Eto'o heeft voor opschudding gezorgd door ruim 24 miljoen neer te tellen voor Villa Altachiara. Op deze plek rust naar verluidt de Vloek van Toetanchamon, maar Eto'o gelooft naar eigen zeggen niet in spookverhalen. Zijn werkgever Sampdoria overigens wel; de club zou het hem verbieden om daar te gaan wonen.

'Ik was supporter van Inter.'
• Celtic-spits John Guidetti onthult voorafgaand aan het Europa League-duel met Internazionale dat hij vroeger fanatiek supporter was van de Italianen. Hij kocht zelfs het shirt en zocht zijn langgenoot Zlatan Ibrahimovic er ooit op. Ook trainde hij er als dertienjarige eens mee.

• Na John Goossens liep er woensdag nog een nieuw gezicht rond bij FC Utrecht, maar dat bleek uiteindelijk toch niet zo te zijn. Het was verzorger Rob Adelaar, die na een verloren weddenschap met Sébastien Haller zijn haar moest afscheren.

'Douglas Costa is van hetzelfde niveau als Robben.'
• Volgens Darijo Srna van Shakhtar Donetsk kan zijn ploeggenoot Douglas Costa in de toekomst net zo goed worden als Arjen Robben. Hij vond de voorhoede van zijn eigen ploeg in potentie vergelijkbaar met die van Champions League-opponent Bayern München, zei hij dinsdag na afloop van de 0-0 in het heenduel. Alex Teixeira en Taison doen volgens hem ook niets onder voor Franck Ribéry.

'Een grappig spandoek.'
• Je zal maar onthoofd worden op een spandoek zo groot als een flatgebouw. Steven Defour vertelde echter dat hij het wel grappig vond wat de supporters van zijn oude club Standard Luik over hem hadden gemaakt. Wel gaf de speler van Anderlecht toe iets nerveuzer te zijn dan anders. Hij kreeg overigens rood (twee keer geel) in het met 2-0 verloren duel.

'Deze kans kon ik niet laten lopen.'
• Dat zei Wayne Rooney volgens keeper Thorsten Stuckmann, nadat hij voor zijn duikeling in het FA Cup-duel met Preston een penalty had gekregen. De aanvoerder van Manchester United trapte de strafschop (1-3) zelf binnen, waarna hij keeper Stuckmann zelfs zijn excuses zou hebben aangeboden voor de schwalbe.

'Real is mijn thuis, Schalke mijn liefde.'
• Real Madrid-icoon Raúl, die in zijn nadagen nog twee seizoenen voor Schalke speelde, zegt een zeer speciale band te hebben met de club en de fans uit Gelsenkirchen. Raúl (37), tegenwoordig actief voor New York Cosmos, hoopt dat beide teams hun thuiswedstrijd winnen en de beste zich dan plaatst voor de laatste acht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.