Feyenoord tegen PSV ook zonder Tomasson en Vlaar

Coach Gertjan Verbeek moet flink improviseren om tegen PSV een elftal van Feyenoord in het veld te brengen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Hij kan definitief niet beschikken over Jon Dahl Tomasson en Ron Vlaar.

Feyenoord tegen PSV ook zonder Tomasson en Vlaar

Tomasson keerde met een gekneusde rib terug uit Kopenhagen van de interland die hij woensdag met Denemarken tegen Spanje speelde. De honderdvoudig international moest halverwege zijn jubileumduel het veld verlaten. De 31-jarige aanvaller heeft veel last van de kneuzing en is niet in staat zaterdag in actie te komen.

Ook Vlaar moet toekijken. De centrale verdediger verdraaide donderdag zijn linkerknie tijdens de training. Hij blijkt een tik tegen zijn binnenband te hebben gehad, vrijdagmiddag ondergaat hij een nieuw onderzoek om de ernst van zijn kwetsuur duidelijk te maken. Hij miste nagenoeg het gehele vorige seizoen vanwege een gescheurde voorste kruisband in hetzelfde gewricht.

Verbeek moet naast Tomasson en Vlaar ook Jonathan De Guzman, Roy Makaay, Andwélé Slory, Theo Lucius, Karim El Ahmadi en Sherif Ekramy missen, terwijl het onzeker is of Kevin Hofland, Theo Lucius, Nick Hofs, Leroy Fer en Danny Buijs inzetbaar zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen