Feyenoord stoomt Bakkal klaar voor duel met Go Ahead

In een geheim oefenduel met Excelsior heeft Feyenoord Otman Bakkal klaargestoomd voor zijn officiële rentree in de hoofdmacht. Feyenoord won het treffen met 4-1.

Feyenoord stoomt Bakkal klaar voor duel met Go Ahead

Bakkal speelde 75 minuten mee in de wedstrijd, die werd afgewerkt op Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord. Wat trainer Ronald Koeman betreft is Bakkal (28) nu klaar voor zijn rentree in de wedstrijdselectie voor de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles van zaterdagavond.

'Hij is er klaar voor', aldus Koeman tegen Voetbal International. 'Hij heeft de stappen gezet die nodig waren en kan snel aansluiten bij de groep. Met hem erbij heb ik weer extra mogelijkheden op het middenveld.'

Lex Immers, Elvis Manu, Wesley Verhoek en Mitchell Te Vrede scoorden voor Feyenoord. Namens de Kralingers deed Rangelo Janga wat terug. Voor Feyenoord kwamen onder meer Joris Mathijsen, Miquel Nelom, Ruben Schaken en Samuel Armenteros in actie.

Feyenoord lijfde Bakkal vorige maand transfervrij in, maar de middenvelder had een flinke conditionele achterstand. Die liep hij op tijdens zijn dienstverband voor Dinamo Moskou. Voor de Russische club kwam hij tijdens het seizoen 2012/13 slechts vier keer in actie. De jaargang daarvoor voetbalde Bakkal voor Feyenoord, dat hem huurde van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen