Feyenoord speelt ook return in Turkije op woensdag

Reacties

Feyenoord speelt de return in de derde voorronde van de Champions League tegen Besiktas op woensdag 6 augustus. Dat heeft de Rotterdamse club zojuist bekend gemaakt. De aanvangstijd van het duel met de Turkse topclub is nog niet bekend.

Feyenoord speelt ook return in Turkije op woensdag

Besiktas en Feyenoord spelen dan in het Atatürk Olympisch Stadion, dat 76 duizend toeschouwers kan herbergen. Het Inönü-stadion van Besiktas wordt momenteel nog verbouwd. De renovatie is pas in september afgerond. Aanvankelijk stond de return in Istanbul nog op dinsdag 5 augustus gepland.

Dinsdagavond bracht Feyenoord al naar buiten het volgende week woensdag in de eigen Kuip om 20.00 uur begint aan de jacht op een ticket voor het CL-hoofdtoernooi. Bij een eventuele zege op Besiktas is Feyenoord er nog niet. In de play-offs wacht dan nog een waarschijnlijk loodzware confrontatie met grootmachten als Arsenal, FC Porto, Zenit Sint-Petersburg, Bayer Leverkusen of Napoli.

De kans dat Feyenoord-trainer Fred Rutten met Jordy Clasie, Terence Kongolo en Stefan de Vrij kan beschikken over zijn drie WK-gangers lijkt aanzienlijk. Clasie en Kongolo keerden woensdag na een korte vakantie terug op het trainingsveld, De Vrij zal zich vrijdag melden. Vooral wat de verdediger betreft is het echter de vraag of een transfer zijn deelname in de voorronden tegen Bestikas niet in de weg zal staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.