Feyenoord snel in gesprek over verlengen contracten

Feyenoord gaat snel in gesprek met Kaj Ramsteijn (21) en Diego Biseswar (25) over een nieuw contract. Jordy Clasie (20, foto) werd inmiddels al een voorstel gedaan.

Feyenoord snel in gesprek over verlengen contracten

'Dat heeft hij nog in beraad', zegt technisch directeur Martin van Geel. 'De gesprekken met Ramsteijn en Biseswar moeten nog plaatshebben.’

Feyenoord moet het voorlopig hebben van de spelers die al in De Kuip actief zijn. Naar verwachting staat de club ook komende wintertransfermarkt nog onder curatele van de KNVB. In november beoordeelt de licentiecommissie de clubs opnieuw.

Van Geel: 'Volgens onze voorspellingen zullen we er in het voorjaar op zijn vroegst voor het eerst uit kunnen komen.' In dat geval zou Feyenoord in de zomer van 2011 weer transfersommen kunnen uitgeven voor nieuwe spelers. De voetbaldirecteur is tevreden over het eerste kwart van het seizoen.

'We hebben het tot de wedstrijd tegen ADO Den Haag goed gedaan. Maar dat duel beschouwen we als een incident. Afgelopen zomer is er toch een hoop gebeurd. Over de hele linie zijn we dan ook tevreden zoals het nu gaat.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen