Feyenoord sluit voorbereiding af tegen Olympiakos

Reacties

Feyenoord neemt het in de voorbereiding op tegen Olympiakos Piraeus. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst ontmoet de kampioen van Griekenland op zaterdag 1 augustus in De Kuip.

Feyenoord sluit voorbereiding af tegen Olympiakos

De thuiswedstrijd tegen Olympiakos vormt voor Feyenoord de afsluiting van de voorbereiding. De Rotterdammers spelen verder onder meer tegen FC Dordrecht en het Southampton van manager Ronald Koeman en Graziano Pellè. The Saints komen op donderdag 23 juli op bezoek. De Rotterdammers trappen het seizoen op zaterdag 8 augustus officieel af met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Olympiakos moet een serieuze test vormen voor Van Bronckhorst en zijn selectie. De club werd het voorbije seizoen met overmacht kampioen in eigen land. De Grieken konden in de persoon van Ibrahim Afellay afgelopen jaar op Nederlandse inbreng rekenen. De Barcelona-middenvelder kwam op huurbasis uit voor de titelhouder. Op 29 juli speelt de Griekse topclub vriendschappelijk tegen FC Twente.

Tijdens het trainingskamp volgende week in Oostenrijk oefent Feyenoord op woensdag 8 juli tegen SV Kematen (18.00 uur) en op zondag 12 juli tegen Fortuna Düsseldorf (16.00 uur). Die laatste club eindigde afgelopen seizoen als tiende in de Tweede Bundesliga in Duitsland. Daarnaast speelt Feyenoord op 18 juli in Halsteren tegen VVV-Venlo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.