Feyenoord slaat spijkers met koppen op de transfermarkt

Reacties

Feyenoord is dicht bij de komst van Calvin Stengs. De club lijkt Antwerp FC op het laatste moment af te troeven in de strijd om de aanvaller. Spits Danilo is daarnaast hard op weg naar het Schotse Rangers FC. Ayase Ueda van Cercle Brugge is in beeld om de Braziliaan op te volgen.

Feyenoord slaat spijkers met koppen op de transfermarkt
© Pro Shots

Antwerp was met OGC Nice rond over een transfersom van zo'n zes miljoen euro en dacht Stengs binnen te hebben, maar Feyenoord steekt een stokje voor de transfer en gaat hem zo goed als zeker kapen. De verwachting is dat de deal op korte termijn afgerond wordt. Stengs lag bij Nice nog vast tot de zomer van 2026.

Danilo staat op de rand van een vertrek bij Feyenoord. De spits, vorig seizoen transfervrij overgekomen van Ajax, is rond met Rangers, waar hij een veelvoud van zijn Feyenoord-salaris kan verdienen. De Schotten hadden het in de onderhandelingen met Feyenoord niet makkelijk, maar de verwachting is dat de Rotterdammers snel alsnog groen licht zullen geven voor de transfer, waar ruim zes miljoen euro mee gemoeid zou zijn.

Ueda van Cercle Brugge is de topkandidaat om Danilo op te volgen bij Feyenoord. De Japanner speelde vorig seizoen 42 wedstrijden, waarin hij 24 keer wist te scoren. Met 22 goals eindigde hij als tweede in het topscorersklassement van de Jupiler Pro League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.