Feyenoord, PSV, FC Twente en Vitesse azen op Assaidi

Oussama Assaidi of Ryo Miyaichi moet Feyenoord door de eerste maanden van het nieuwe seizoen helpen. De club zoekt een linkerspits nu het lang niet kan beschikken over Jean-Paul Boëtius, die herstelt van een meniscusblessure.

Feyenoord, PSV, FC Twente en Vitesse azen op Assaidi

Feyenoord informeerde bij zowel Liverpool (Assaidi) als Arsenal (Miyaichi). De eerste, ex-speler van SC Heerenveen, staat ook in de belangstelling van PSV, Vitesse en FC Twente nu hij op Anfield nauwelijks uitzicht op speeltijd heeft. Assaidi speelde afgelopen seizoen vier competitieduels (77 minuten in totaal) en zeven Europa League-wedstrijden voor Liverpool.

Al eerder bevestigde Feyenoord dat Miyaichi een alternatief is. De Japanner speelde eerder al twaalf wedstrijden in De Kuip in het seizoen 2010/2011. Daarna kwam hij op huurbasis uit voor Bolton Wanderers en Wigan Athletic. Overigens wil Feyenoord alleen praten over een huurconstructie, omdat Boëtius, mits fit, nog steeds de beoogde eerste keus is aan de linkerkant.(Martijn Krabbendam) Lees meer over de invulling van de aanvalsposities bij Feyenoord in VI nummer 27, die vanaf woensdag in de winkel ligt of is te bestellen via de webshop van VI.nl

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen