Feyenoord presenteert tegen Willem II nieuw uittenue

Reacties

Feyenoord speelt aanstaande zondag in het duel met Willem II (aftrap 14.30 uur) in het nieuwe uitshirt. Het tenue, waarin de Rotterdammers komend seizoen de uitwedstrijden zullen spelen, is lichtblauw met een donkerblauwe balk op de borst.

Feyenoord presenteert tegen Willem II nieuw uittenue

Feyenoord speelt ook dit seizoen in een blauw uitshirt, in combinatie met een oranje broek (foto). In het seizoen 2016/17 zal de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in een iets lichtere tint blauw aantreden. De donkerblauwe kleur komt wel terug in de strepen op de mouwen en de balk op de borst, tussen de sponsor en het logo in. Ook in de seizoenen 2011/12 en 2012/13 had Feyenoord een blauw uittenue.

Bekijk hieronder hoe het shirt eruit ziet om de schouders van aanvoerder Dirk Kuijt. Of de topscorer van Feyenoord dat shirt ook daadwerkelijk gaat dragen volgend seizoen is nog niet duidelijk. Het contract van de routinier in Rotterdam loopt in de zomer af, maar beide partijen zijn in gesprek over een langer verblijf van de 35-jarige Katwijker bij Feyenoord.

Zondag in het nieuw! ⚽️#mijnuittenue #Feyenoord

Een video die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

De achterkant van het shirt van de KNVB-bekerwinnaar van dit seizoen ziet er zo uit:

#Feyenoord #Cupfighters @kuyt

Een video die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.