Feyenoord praat verder met grote belofte Kongolo

Reacties

Terence Kongolo (20) is dit seizoen definitief doorgebroken in De Kuip. De uit de jeugdopleiding afkomstige verdediger van Feyenoord ruikt nu zelfs aan Oranje. In de nieuwe VI vertelt clubwatcher Martijn Krabbendam het verhaal van de in Zwitserland geboren verdediger met Afrikaanse roots.

Feyenoord praat verder met grote belofte Kongolo

Een dag voor het sluiten van de transferwindow was Kongolo rond met FC Utrecht, waar hij op huurbasis meer speelminuten kon gaan maken. Zover kwam het niet. Hij greep zijn kans bij Feyenoord. Door zijn razendsnelle ontwikkelingen lonkt nu zelfs een contractverlenging.

Een eerste gesprek heeft Kongolo, die tot medio 2015 vastligt, inmiddels achter de rug. Feyenoord deed hem een eerste voorstel, maar dat legde de verdediger naast zich neer.

Kongolo wil graag bij Feyenoord blijven, maar dan wel tegen een beter salaris dan hij nu verdient. De zelfopgeleide verdediger behoort tot de slechtstbetaalde spelers in de selectie. Feyenoord wil Kongolo behouden en is bereid dat contract aan te passen, maar heeft daarover nog geen akkoord bereikt.

In de nieuwe VI, die vanaf woensdag in de winkels ligt, is het hele verhaal over Kongolo te lezen. Diverse ervaringsdeskundigen bespreken de grote toekomst die voor hem in het verschiet ligt. Klik hier om direct online te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.