Feyenoord polst Boussoufa en praat met Elia

Reacties

Feyenoord heeft Mbark Boussoufa gepolst voor een overgang naar Rotterdam. De club gaat daarnaast deze week in gesprek met Eljero Elia, wiens contract na volgend seizoen afloopt.

Feyenoord polst Boussoufa en praat met Elia

Boussoufa is transfervrij na een kortstondig verblijf bij AA Gent tijdens de tweede helft van dit seizoen. De 31-jarige technicus, die als aanvallende middenvelder en vleugelspits uit de voeten kan, werd geboren in Amsterdam maar is international van Marokko.

Boussoufa speelde de vijfenhalf jaar daarvoor in Rusland voor Anzhi Makhachkala en Lokomotiv Moskou. Zijn beste jaren kende hij tussen 2004 en 2011 bij Gent en Anderlecht, waar hij drie keer werd verkozen tot Speler van het Jaar in de Belgische competitie. Zijn opleiding genoot Boussoufa bij Ajax en Chelsea.

Elia
Feyenoord gaat de komende week ook in gesprek met Elia. De vleugelspits heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2017. De 29-jarige Elia kende een prima debuutjaar in de havenstad, door in 31 competitieduels acht keer te scoren en in de van FC Utrecht gewonnen bekerfinale de winnende goal te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.