Feyenoord optimistisch over komst Berghuis

Reacties

Feyenoord lijkt een akkoord te naderen met Watford over de huur van Steven Berghuis. De gesprekken zijn in een stroomversnelling gekomen nu de aanvaller bij de Premier League-club niet langer meer voorkomt in de plannen voor komend seizoen.

Feyenoord optimistisch over komst Berghuis

Het ziet er naar uit dat Berghuis een deel van zijn salaris wil inleveren, want intern bij Feyenoord groeit het vertrouwen dat de deal snel kan worden afgerond. De Oranje-international geldt al weken als de belangrijkste kandidaat voor de vacature van rechterspits in het elftal van Giovanni van Bronckhorst.

In eerste instantie leek het een lastig verhaal te worden, maar nu de aanvaller wederom geen deel uitmaakte van de selectie van Watford lijkt Berghuis te gaan kiezen voor Feyenoord. Dat bevestigen bronnen aan Voetbal International. Wanneer het toch nog afketst, komt Edison Flores in beeld.

De VI Seizoengids 2016-2017

Koop de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. De seizoengids kost 8,50 euro en is te bestellen in de VI Webshop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.