Feyenoord op bezoek bij in 2015 bedroevend Heracles

Reacties

● Feyenoord won acht van de veertien uitwedstrijden tegen Heracles in de Eredivisie (G3, V3).

Feyenoord op bezoek bij in 2015 bedroevend Heracles

● De Heraclieden boekten slechts één zege in de laatste twaalf competitieduels met Feyenoord (G3, V8 – thuis en uit).

● Heracles en FC Dordrecht zijn de enige clubs die dit seizoen nog geen punten pakten tegen de ploegen uit de huidige topvijf.

● De ploeg uit Almelo won geen van zijn laatste zeven duels (G2, V5) en behaalde slechts één punt in 2015 (FC Groningen 2-2).

● Heracles (396) en Feyenoord (336) maakten in de eerste 22 speelronden meer overtredingen dan elke andere Eredivisieploeg.

● Tien van de laatste zestien schoten op doel die Dennis Telgenkamp te verwerken kreeg resulteerden in een tegentreffer voor Heracles. Inmiddels is de goalie gepasseerd ten faveure van Bram Castro.

● Feyenoord boekte slechts één zege in de laatste vier uitwedstrijden (G1, V2). Opvallend want de ploeg bleef ongeslagen in zijn eerste zes uitduels van het seizoen (W4, G2).

● De Rotterdammers wonnen tien en verloren dit seizoen slechts één van de elf duels met ploegen uit het huidige rechterrijtje (FC Utrecht 1-2).

● Feyenoord schoot alleen tegen SC Cambuur afgelopen weekend vaker op doel (dertien keer) dan in het duel met Heracles eerder dit seizoen (elf).

● Feyenoord hield tien keer de nul dit seizoen maar in de laatste negen duels noteerde de ploeg slechts twee clean sheets.

● Slechts één van de laatste 31 doelpunten van Feyenoord werd gemaakt van buiten het strafschopgebied.

●  Feyenoord-middenvelder Jens Toornstra maakte vier goals en gaf drie assists in zijn laatste zes Eredivisieduels met Heracles.

Bron: Opta Sports

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.