Feyenoord neemt ook afscheid van Greene

Net als Theo Lucius heeft Serginho Greene te horen gekregen dat er voor hem bij Feyenoord geen plaats meer is. Rob van Dijk (40) blijft wel aan de club verbonden.

Feyenoord neemt ook afscheid van Greene

Feyenoord doet Greene geen aanbieding zijn verblijf in De Kuip te verlengen. Het contract met de 26-jarige verdediger loopt tot komende zomer. Mede door blessures kwam hij dit seizoen tot slechts zeven wedstrijden. 'Zowel Serginho als Theo is een speler met het hart op de goede plaats', zegt algemeen directeur Eric Gudde op de Feyenoord-website. 'Maar nu het water ons tot aan de lippen staat, hun contracten aflopen én de nieuwe technische leiding heeft laten weten een andere weg in te willen slaan, kunnen we niet anders dan afscheid van hen nemen zoals we eerder ook noodgedwongen afscheid namen van Henk Timmer.'

Feyenoord gaat wél door met Van Dijk. De doelman kreeg het aanbod zijn contract met één jaar te verlengen. 'Rob van Dijk heeft een schat aan ervaring en heeft dit seizoen bij herhaling bewezen een zeer bruikbare keeper te zijn, op wie de trainer altijd een beroep kan doen. We hebben hem er graag nog een jaar bij', aldus Gudde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen