'Feyenoord moet de attitude hebben van Atlético Madrid'

Reacties

Eric Gudde denkt na een periode van zware kritiek nog niet aan opstappen. De Maassluizer wil nog een paar jaar directeur van Feyenoord blijven.

'Feyenoord moet de attitude hebben van Atlético Madrid'

'Als het stadion er staat, in 2022, kan ik me niet voorstellen dat ik nog op de stoel van directeur zit. De paar tussenliggende jaren met de komst van een trainingsaccommodatie en een sportieve stap, wil ik nog meemaken', zegt Gudde in een interview dat vandaag verschijnt in de nieuwe editie van VI.

De algemeen directeur van Feyenoord kwam dit jaar zwaar onder vuur te liggen na een verbijsterende serie van zeven nederlagen. Met de 10-0 nederlaag tegen PSV het dieptepunt van zijn periode. 'Er is blijkbaar toch iets mis met het DNA van Feyenoord. Daar zit een fout in. Nu is de periode aangebroken dat we deze DNA-fout moeten repareren en laten zien dat de titel een keer kunnen halen.'

Na acht jaar zonder prijs gelooft Gudde nog altijd in een kampioenschap. 'Feyenoord moet de attitude hebben van Atlético Madrid. Atlético heeft ook niet het budget van Barcelona of Real Madrid, en toch zijn ze in 2014 kampioen geworden.'

Lees het uitgebreide interview met Eric Gudde in de nieuwe Voetbal International. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen? Dat kan. Bestel voor 17.00 uur, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.