Feyenoord mist Wilkshire, Manu en Van Beek vraagtekens

Reacties

Feyenoord kan zondag (aftrap 16.45 uur) in de derby tegen Excelsior definitief niet beschikken over Luke Wilkshire. Elvis Manu en Sven van Beek zijn nog vraagtekens. Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen.

Feyenoord mist Wilkshire, Manu en Van Beek vraagtekens

Wilkshire viel donderdag in het uitduel met AS Roma al in de dertigste minuut uit met een hamstringblessure. Deze kwetsuur zorgt ervoor dat hij in ieder geval zondag niet inzetbaar is. De komende dagen wordt de blessure van Wilkshire nader onderzocht.

Manu is al sinds begin januari uitgeschakeld met een liesblessure. Hij viel donderdag op het laatste moment af voor de wedstrijdselectie. Of hij tegen Excelsior, waar hij in het seizoen 2012/13 op huurbasis voor speelde, wél zijn rentree kan maken, is onduidelijk. Ook over de inzetbaarheid van verdediger Van Beek, die last heeft van een knieblessure, tast trainer Fred Rutten eveneens nog in het duister.

Rutten wilde op de clubwebsite overigens nog niet praten over de return tegen AS Roma van volgende week donderdag. 'Ik begrijp dat de mensen in en rondom Rotterdam al helemaal toeleven naar die wedstrijd, maar dat geldt nog niet voor de kleedkamer van Feyenoord. Wij richten ons nu namelijk helemaal op het duel met Excelsior, dat voor ons heel belangrijk is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.